Bigoz
Image default
Dienstverlening

Mediator Bennekom

Mediator Bennekom

Heb je hulp nodig bij je scheiding in Bennekom? Kijk dan eens naar Circles Mediation. Mijn vrouw en ik zijn een paar maanden terug van elkaar gescheiden en dat hebben we met de hulp van deze mediator in Bennekom gedaan. Het was voor ons een lastig proces, omdat we ook nog twee kinderen hebben en we wilden dat zij er zo min mogelijk last van zouden hebben, voor zover dat kan bij een scheiding. We zijn nu inmiddels een paar maanden verder en ik denk echt dat wij het goed geregeld hebben voor onze kinderen. En dat vonden wij het belangrijkste. Zolang onze kinderen maar gelukkig zijn.  

Toevoeging

We waren eerst naar een andere mediator in Bennekom gegaan, maar deze nam geen zaken op basis van een toevoeging aan. Nou had mijn vrouw een bijbaantje, omdat ze thuis voor de kinderen zorgde. Hierdoor verdiende zij niet zo veel en daarom had zij recht op een toevoeging. Een toevoeging houdt in dat zij alleen een eigen bijdrage hoefde te betalen en dat de rest van de kosten door de Raad voor Rechtsbijstand worden betaald. Gelukkig nam onze mediator in Bennekom wel zaken met een toevoeging aan. Dit was voor ons natuurlijk erg fijn. Wij hadden vooraf al een beetje op haar website gekeken en toen kwamen we ook de pagina over de kosten tegen, waar zij alles duidelijk uitlegde. Tijdens het eerste gesprek heeft zij dit opnieuw uitgelegd en vooral meer uitleg gegeven over de toevoeging van mijn vrouw. Dit vonden wij erg fijn.

Prettige mediator

Wij vonden beiden de mediation lastig, maar dat kwam niet door de mediator. Zij heeft het juist makkelijker voor ons gemaakt. Zij zorgde ervoor dat we alles goed met elkaar hebben afgesproken en ook een goed ouderschapsplan hebben opgesteld voor onze kinderen. Ga je scheiden en heb je kinderen? Overweeg dan Circles Mediation in Bennekom.

https://www.circles-mediation.nl/mediator-bennekom/
Bigoz.nl