Bigoz
Image default
Gezondheid

Bang voor de tandarts? Deze tandarts brengt u onder narcose!

Veel mensen zien op tegen hun afspraak bij de tandarts. Voor sommige mensen gaat dit echter nog een stapje verder. Sommige mensen zijn namelijk zo bang voor de tandarts, dat ze hun afspraak steeds uitstellen. Hierdoor komen ze niet meer halfjaarlijks bij de tandarts, waardoor ze een groter risico lopen op een ongezond gebit. Voor deze mensen is er een oplossing: een tandarts die u onder narcose brengt tijdens de behandeling. Doordat u onder narcose bent, merkt u niets van wat de tandarts doet. U slaapt als het ware door uw behandeling heen. Hierdoor hoeft u niet meer bang te zijn.

Maar onder narcose gaan is toch ook eng?

Waar veel mensen denken dat onder narcose gaan gevaarlijk en eng is, is het tegendeel bewezen. Een anesthesist kan u op een veilige manier onder narcose brengen, waarna u rustig in slaap valt. Tijdens de behandeling wordt uw gezondheid continu gemonitord, zodat er niets verkeerd kan gaan. Na de tandartsbehandeling bent u alweer snel bij bewustzijn. Ook de bijwerkingen zijn tegenwoordig nog maar minimaal. Al na een uurtje mag u weer, onder begeleiding, naar huis. U hoeft dus nergens bang voor te zijn. Wanneer u een afspraak maakt bij Tandartsenpraktijk St. Jozef in Deventer, wordt u in een prettige en rustgevende sfeer ontvangen. Bovendien nemen de tandarts en de anesthesist alle tijd voor u, zodat u zich volledig comfortabel voelt wanneer de behandeling van start gaat.

Maak een afspraak bij de narcosetandarts

Bent u angstig voor de tandarts en ziet u een behandeling onder narcose daarom wel zitten? Of kent u iemand in uw directe omgeving die een dergelijke behandeling wellicht kan gebruiken? Dan kunt u het beste een afspraak maken Tandartsenpraktijk St. Jozef in Deventer. Dit doet u online of door te bellen naar het telefoonnummer op hun website. Natuurlijk kunt u ook enkel contact opnemen voor meer informatie over een dergelijke behandeling.

https://tandartsenpraktijkstjozef.nl/
Bigoz.nl