Bigoz
Image default
Gezondheid

Mooie oksels in een handomdraai

 

Mooie oksels in enkele simpele stappen

Soms kan het voorkomen dat je last hebt van huidverkleuringen onder je oksels. Dat is verder helemaal niet erg en ook niet schadelijk. Echter doet het wel wat met ons zelfvertrouwen en daarom zoeken velen naar een oplossing. Vooral wanneer de zomermaanden weer aanbreken, willen we er allemaal goed uit zien en daar horen mooie oksels ook zeker bij! Ook mensen die veel sporten en dus veel shirts aanhebben is het hebben van mooie oksels toch wel een onderdeel van veel zelfvertrouwen.

 

Waarom mooie oksels?

Over het algemeen willen we mooie egale oksels om cosmetische redenen. Hieronder de meest voorkomende.

  • Voor meer zelfvertrouwen

  • cosmetische redenen zoals dat het er mooier uitziet

  • een verkleuring van de huid wordt vaak geassocieerd met vies, door de huid lichter te maken oogt het ook direct een stuk schoner. Dit is echter psychisch en in de meeste gevallen dus niet waar. Ook donkere oksels zijn na het wassen schoon.

 

Hoe krijg ik mijn donkere oksels lichter?

Dit kun je snel en simpel bereiken met een crème dat zich hier in gespecialiseerd heeft. Een dergelijke crème is die van Skinlight. Deze crème is ontwikkeld om donkere huid verkleuringen zoals oksels, knieholtes of andere grotere oppervlakten te behandelen. Ook kan Skinlight ingezet worden voor het egaal maken van pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en moedervlekken. De crème is zelfs geschikt voor de intieme delen.

Gebruik een dergelijke lotion als Skinlight twee maal daags per dag voor een periode van 4 tot 6 weken voor oksels bleken, of totdat je de gewenste egale teint bereikt hebt. Daarna stop je met gebruikt en pas je de lotion alleen nog als onderhoudskuur toe. Bijvoorbeeld één a twee keer in de week.

 

http://www.skinlight.nl/skinlight/oksels-bleken
Bigoz.nl