Bigoz
Image default
Vakantie

Vakantiehuis Portugal

Op vakantie in Portugal.
Heerlijk de zon opzoeken in Portugal; wie wil dat nou niet? Portugal is een prachtig land met een rijke cultuur. De pittoreske dorpjes, de buitengewone kerken, de in Manuelstijl gebouwde monumenten en mooie stranden maken Portugal tot een unieke vakantiebestemming. Uiteraard valt er nog veel meer te zien en te beleven in dit fantastische gedeelte van Europa.

Vervoer naar Portugal
Hoewel Portugal een Europees land is, ligt het erg ver van Nederland vandaan. De afstand is zo’n ongeveer 2000 kilometer. Het reizen naar Portugal kan op verschillende manieren. Zo kunt u met de bus, vliegtuig of auto gaan. Het populairste vervoermiddel blijft echter toch het vliegtuig. Het voordeel van de auto is wel dat u in Portugal geen auto hoeft te huren en het dus erg gemakkelijk is om bijvoorbeeld meerdere plekken in Portugal te bezoeken.

Cultuur
De Portugezen hebben een bijzondere cultuur. De invloeden van Europa, Afrika en het Midden-Oosten zijn tot op de dag van vandaag terug te vinden. De Portugezen zijn verder erg gastvrij en vriendelijk. Het is voor de Portugezen heel gewoon om bijvoorbeeld elke dag buiten de deur te eten, en het liefst vis of varkensvlees. Verder speelt religie ook een grote rol in Portugal, de Portugezen zijn voor een groot deel katholiek.

Vakantiehuis in Portugal
Vakantiegangers die Portugal komen bezoeken, boeken vaak een hotel of een huisje. Een vakantiehuis in Portugal heeft daarentegen veel voordelen. Zo heeft u vaak veel ruimte, privacy en een privézwembad. Vaak zijn de verhuurders van een vakantiehuis Nederlandstalig, wat betreft de communicatie veel voordelen oplevert. Bij O vale mudança heeft u keuze uit drie verschillende vakantiehuizen. Deze zijn allemaal modern en luxe ingericht. Bovendien beschikken deze huizen over een zwembad.

http://www.mudanca.nl
Bigoz.nl