Bigoz
Image default
Vakantie

Glamping in safaritenten: het moderne kamperen

Kamperen staat voor vrijheid en ruimte. Liggend in de tuin is er slechts een zeildoek tussen jou en de buitenwereld. Daardoor hoor je het leven. De wind ruist door de bomen, de uil krast. En ’s ochtends wordt je niet wakker van de wekker, maar van het licht van de langzaam opkomende zon en de vogels die de dag begroeten met een vrolijk lied.

Maar voor veel mensen is kamperen net even te primitief. Onterecht, want kamperen is veranderd. Niet langer hoef je te worstelen met tentstokken en haringen, om vervolgens een oncomfortabel luchtbed te moeten oppompen en te slapen in een slaapzak die net te koud (of te heet) is. Kamperen is tegenwoordig een stuk luxer. Het moderne kamperen heet glamping (glamorous camping)

Safaritenten voor een goede nachtrust

Bij glamping kies je voor een safaritent, die al helemaal ingericht voor je klaar staat wanneer je aankomt. Dat betekent dat je al direct kunt beginnen met vakantie vieren. Dit gemak is echter pas het begin, want de glamping safaritenten zijn van alle gemakken voorzien: standaard zijn alle tenten uitgerust met stevige en comfortabele bedden en een prettige eettafel.

Extra faciliteiten

Comfortabel slapen is voor veel kampeerders al een luxe, maar bij glamping is dat pas het begin. Zo zijn de safaritenten uitgerust met een koelkast en een kleine keuken, waardoor je ook op vakantie een goede maaltijd op tafel kunt zetten. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van eigen sanitair.

De beste campings

Glamping vereist behalve een luxe tent ook een goede omgeving. Om die reden worden alleen de beste campings geselecteerd. Daardoor kun je ook genieten van de faciliteiten van een kwaliteitscamping, zoals zwembad, restaurant, wifi en een kidsclub.

Glamping in safaritent: het vrije van kamperen met de luxe van thuis

Glamping biedt je dus het recept voor een ideale vakantie. Je bent buiten en beleeft het avontuur. En tegelijkertijd kun je genieten van de luxe zoals je die thuis gewend bent. Misschien zelfs nog wel meer!

https://glampings.nl/safaritenten
Bigoz.nl