Bigoz
Image default
Webdesign

Nieuwe website nodig

Ik heb een website nodig. Momenteel heb ik een bouwbedrijf en ook al een website. Echter vind ik deze geen moderne look meer hebben. Daarom heb ik besloten om een webdesign bureau te zoeken die voor mij een nieuwe website willen maken. Omdat het bedrijf waar ik eerst mijn website heb laten maken failliet is gegaan, ben ik gaan zoeken op het internet, op website nodig. In dit blogje leg ik graag uit voor welke partij ik heb gekozen en waarom voor hen.

Googelen op website nodig

Vervolgens ben ik dus gaan Googelen op website nodig. Ik had toen namelijk nog geen idee welke partij goede webdesigners heeft en waar ik mijn website wou laten maken. Al gauw kwam ik SiteToGo tegen. Ik ben naar hun website gegaan en zag dat ze al meer dan 400 websites hebben gemaakt!! Ongelooflijk! Wat dat betreft was dat in ieder geval al een goede eerste indruk. Vervolgens ben ik bij de voorbeelden gegaan. Dit is natuurlijk toch het werk wat zij leveren en ook aan mij kunnen leveren. Hier zag ik vele mooie websites staan! Van hele informatieve websites naar meer gefocust op de afbeeldingen voor bijvoorbeeld fotografen.

SiteToGo

Vervolgens koos ik ervoor om voor deze partij – SiteToGo – te gaan. De kans om voor €450,- zo’n mooie website te krijgen, liet ik niet liggen. En ik heb toch een website nodig! Nadat ik een formulier had ingevuld op de website, belde een medewerker mij al snel terug. Hij vroeg mij wat voor een website ik wil laten maken etc. Daarna vertelde hij hoe zij te werk gaan. De website bouwer zou mij zo snel mogelijk gaan bellen om te overleggen hoe ik mijn website eruit wil laten zien, waar de blokjes moeten komen en welke afbeeldingen er ingevoegd moeten gaan worden.

Inmiddels is mijn website gebouwd en ik ben er heel erg blij mee!

 

http://www.sitetogo.nl/
Bigoz.nl