Bigoz
Image default
Winkelen

Zo verkoopt u uw diamanten

Bent u van plan om uw diamanten te verkopen? Dan adviseren wij u om dit artikel verder te lezen. Wist u dat niet alleen losse diamanten kunt verkopen, maar ook diamanten die zijn verwerkt in sieraden? Uw sieraad kan altijd bekeken worden door een specialist en kan zo getaxeerd worden op hun waarde. Zo kunt u een mooi bedrag overhouden aan uw diamanten sieraden.

Diamant verkopen: beschadigd vs. onbeschadigd

De waarde van uw diamant is afhankelijk van de staat. Indien uw diamant onbeschadigd is kunt u hier een mooi bedrag aan overhouden bij het verkopen van uw diamanten. Is uw diamant beschadigd? Geen zorgen, uw diamant is nog steeds geld waard (wel ontvangt u waarschijnlijk een lager bedrag bij het verkopen).

Heeft u een certificaat?

Een certificaat kan erg waardevol zijn bij het verkopen van uw diamant. Daarnaast is dit handig voor de inkoper, zo een certificaat zegt namelijk veel over een diamant. Heeft u geen certificaat? Geen zorgen, een diamant kan na het taxeren van uw diamant u precies vertellen wat uw diamant waard is. Daarnaast ontvangt u vaak bij zo een taxatie een bod voor uw diamant. Was je toch al van plan om het te verkopen? Dan zijn dat twee vliegen in één klap (wel zo fijn!).

https://www.goudnl.nl/diamant-verkopen
Bigoz.nl