Bigoz
Image default
Woning en Tuin

Een verlaagd plafond voor extra sfeer

Woon je in een iets ouder huis met hoge plafonds, waardoor er een kille sfeer ontstaat, er een galm klinkt als je praat of muziek op staat en de ruimte die er is wordt niet optimaal benut. Met een verlaagd plafond kun je bijvoorbeeld speakers achter het plafond plaatsen, spotjes mooi wegwerken, alle kabels erachter verbergen, de akoestiek verbeteren door de ruimte met een akoestische laag – een akoestisch plafond – en nog veel meer.

Indien gewenst kun je jouw nieuwe verlaagde plafond zelfs naar wens een kleur laten geven, zodat je niet eens meer hoeft te verven. Of wat dacht je dan een fotodoek, waarmee je elk design kunt laten plaatsen dat je maar zou wensen? Het is ook mogelijk om de verlichting te combineren met lichtdoorlatende plafonds, hiermee kun je een fantastisch daglicht creëren in plaats van al het licht op één plek.

Omdat een verlaagd plafond direct onder het bestaande plafond kan worden gemaakt is het snel te plaatsen (binnen één dag) en hoeven grote meubels als een eiken tafel niet eens te worden verplaatst. Al met een paar cm ruimte kan een verlaagd plafond worden geplaatst, waardoor het overal wel geschikt voor is. Het is zelfs mogelijk om een deel van het plafond te verlagen, bijvoorbeeld bij een zithoek, voor een zeer unieke en elegante uitstraling.

Alle verlaagde plafonds zijn door het gebruikte materiaal brandveilig. Daarnaast zijn ze ook nog eens zeer vochtbestendig, vlekbestendig en zijn makkelijk schoon te maken met een nat doekje. Dit maakt een verlaagd plafond niet alleen ideaal voor de woonkamer, maar ook voor de slaapkamer, keuken, badkamer of welke andere woonruimte dan ook. Zonder rommel een nieuw plafond in het door jou gewenste ontwerp in slechts één dag, zonder het oude plafond te verwijderen?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor jouw situatie en wij geven je het beste mogelijke advies!

https://plameco-engelen.nl/
Bigoz.nl