Bigoz
Image default
Woning en Tuin

Muursticker instructie

Als je een muursticker bestelt, dan wil je natuurlijk wel zeker zijn dat deze uiteindelijk ook mooi op de muur terecht komt. Als je in Zoetermeer woont, waar Stickerparadijs haar atelier heeft, dan kun je gebruik maken van de gratis opplakservice als je de muurstickers of muurteksten bij ons bestelt. In de directe omgeving van Zoetermeer verlenen wij een opplakservice tegen een zeer scherpe prijs. Woon jij in een andere woonplaats? Dan kun je ons altijd vrijblijvend vragen wat de kosten van de opplakservice in jouw woonplaats zijn. Echter, veel mensen kiezen er ook voor zelf de muursticker of muurtekst te plakken. Met goede muursticker instructies is dit zeker goed te doen.

De online muursticker instructie

Stickerparadijs heeft naast een zeer breed assortiment muurstickers en muurteksten ook een online muursticker instructie online staan. Zo kunnen wij je optimaal van dienst zijn met zowel de beste producten als de handleiding om optimaal plezier te halen uit deze producten. Al onze muurstickers zijn van hoogwaardige kwaliteit en zeer duurzaam. Ze laten niet los en blijven lang mooi. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat de muurstickers goed worden aangebracht. Om je hierbij te helpen hebben wij een stap voor stap muursticker instructie op een aparte pagina in onze webwinkel geplaatst. Je kunt deze muursticker instructie gebruiken voor zowel muurstickers als muurteksten.

De juiste voorzorgsmaatregelen

Het is belangrijk dat je de juiste maatregelen treft voordat je begint. De wand moet goed worden schoongemaakt en ontvet. Je kunt hiervoor een speciaal doekje mee bestellen in onze webwinkel. Dit 3M ontvettingsdoekje is te vinden bij de andere hulpmiddelen, zoals de tape, rakel en het afbreekmesje. Muurstickers kunnen op meerdere ondergronden geplaatst worden. Bekijk daarom goed hoe je de specifieke ondergrond goed schoonmaakt. Een wand mag namelijk niet vochtig zijn. Rol de muursticker uit en zorg dat deze goed klaar is voor gebruik. Hierover geven we je nog enkele tips voorafgaand aan het stappenplan in de muursticker instructie.

Toch nog vragen?

In onze online muursticker instructie proberen wij je zo goed en duidelijk mogelijk, stap voor stap, te laten zien hoe je een muursticker op de juiste manier op de wand aanbrengt. Echter, het kan altijd zijn dat je toch nog vragen hebt. Je kunt dan altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij beantwoorden je vragen graag.

http://www.stickerparadijs.nl
Bigoz.nl