Bigoz
Image default
Zakelijk

De winter doorwerken? Bekijk snel !

Doorwerken tijdens de koude wintermaanden

Stel je bent bouwvakker of installateur, en werkt ook gedurende de wintermaanden buiten door. Dan is het wel zo prettig om warme werkkleding aan te hebben waar je wat aan hebt. Goede functionele werkkleding is een must. Hoogwaardige materialen, zoals beaverstof of simply no sweat, zijn typische materialen die werkkleding geschikt maken onder koude omstandigheden. Draagcomfort, duurzaamheid en goede wasbaarheid zijn belangrijk. Workwear24 biedt in haar webshop bedrijfskleding voor professionals, van ZZP’ers, tot aan klein en zelfs groot MKB met ruim aantal personeel. Graag bespreken we enkele van onze uitstekende winterkleding collectie.

Permanent waterdichte regenjassen

Zit de ‘r’ in de maand, dan weet je dat het regenseizoen weer is begonnen in Nederland. Regen is altijd lastig voor buitenwerkers. Goed zicht en droog blijven zijn vaak gehoorde wensen van personeel. Gelukkig is dat ook echt mogelijk. Dankzij Hydrowear waterdichte regenkleding profiteer je van 100% waterdichtheid. Regen wordt geweerd dankzij een speciale coating en het materiaal is van dusdanige kwaliteit dat het niet kan doordringen. Ook de wind heeft geen macht en zal niet binnendringen in je kleding. Andere kenmerken van onze regenkleding collectie is de sterke en elastische vermogen van het materiaal. Dankzij sterke PVC materialen en polyester blijft de kleding duurzaam en flexibel wat tegen een stoot kan. Wel zo handig tijdens winderige en regenachtige dagen. Zoek je meer praktische nut? Dan bieden we complete PU regenpakken met vaste capuchon.

Stoere pilotjacks met dikke voering

Wil je er niet alleen warm bijlopen, maar ook gewoon stoer eruit zien? Dan zijn pilotjacks een prima oplossing. Deze warme dik gevoerde jassen zijn te herkennen aan de hoge kraag, lange mouwen met elastische sluiting en een stevige rits. Een pilotjack is eigenlijk een allermands vriend. Een degelijke, duurzame en vooral multi-functionele jack met een warme teddyvoering. bij Workwear24 verkopen we pilotjacks van gerenommeerde merken zoals Hydrowear, Harvest, Storvik en Tricorp.

Winter werkschoenen: warm én veilig tegelijkertijd

Koude voeten zit niemand op de wachten. Veilige en stevige veiligheidsschoenen is natuurlijk goed, maar ze moeten tijdens de winter ook goede weerbaarheid bieden tegen regen en sneeuw. Bij Workwear24 proberen we een uitstekend aanbod werkschoenen te bieden voor een schappelijke prijs. Zo verkopen wij werkschoenen voorzien van van rundleder en wintervoering door het gebruik van kunst bont. Ook is de inlegzool verwisselbaar voor degene die gebruik maken van een orthopedische zool. Al onze s3 veiligheidssneakers zijn te verkrijgen in de meest gangbare kleuren en schoenmaten. Bovendien zijn ze leverbaar in meerdere veiligheidsnormen, waaronder de lage EN ISO 20345: S1P veiligheidsnorm, (zonder stalen neus), en schoenen die voldoen aan de hoge EN ISO 20345: S3 veiligheidsnorm (met beschermende neus).

https://www.werkkleding-workwear24.nl/
Bigoz.nl