Bigoz
Image default
Zakelijke dienstverlening

Duurzaam verpakkingsmateriaal koopt u bij een specialist

Uw groente en fruit wilt u natuurlijk in de best mogelijk staat afleveren bij de klant. Bij deze productgroep draait het immers voornamelijk om kwaliteit! Om ervoor te zorgen dat uw groente en fruit zo lang mogelijk houdbaar blijft en tijdens het transporteren geen beschadigingen oplopen, is de keuze voor uw verpakkingsmateriaal essentieel. Niet alleen beschermt u hiermee het product, maar u zorgt er ook voor dat ze langer mooi en vers blijven! Wanneer u ook nog eens kiest voor duurzaam verpakkingsmateriaal, maakt u de best mogelijke en natuurbewuste keuzes.

Uw specialist in verpakkingen

Wilt u graag duurzaam verpakkingsmateriaal aanschaffen bij een specialist op dit gebied? Ga dan zeker in zee met Euro West. Bij Euro West hebben ze voor u een breed aanbod verpakkingen samengesteld. Als groothandel in groente en fruit zijn we met name gespecialiseerd in het verpakken van verse voedingsmiddelen. Euro West werd opgericht in 1970 en heeft zich gespecialiseerd in het handelen en verpakken van diverse soorten groente en fruit. Bovendien kunnen zij ook de inkoop, verkoop, samenstelling en uitsortering van groente en fruit partijen regelen. Zij nemen dan ook graag diverse arbeidsintensieve handelingen van u over, waardoor u zelf meer tijd overhoudt voor uw core business. Wanneer u duurzaam verpakkingsmateriaal bij hen wilt kopen, heeft u een uitgebreid assortiment om uit te kiezen. Denk hierbij aan:

  • Seal
  • Netlon
  • Flowpack
  • Clafnet
  • Schalen
  • Foodtainer

Maak uw wensen kenbaar

Weet u al precies wat voor duurzaam verpakkingsmateriaal u gaat kiezen of kunt u daar nog wel wat hulp bij gebruiken? Maak uw wensen aan hen kenbaar en ze denken graag met u mee over de best mogelijke verpakkingsoplossing. Neem contact met hun op om de mogelijkheden te bespreken.

https://www.euro-west.nl/
Bigoz.nl