Bigoz
Image default
Zakelijke dienstverlening

Uw schoonmaakbedrijf met oog voor detail

Wanneer bezoekers uw pand binnenkomen, maakt u alvast een eerste goede indruk met een kraaknette omgeving. Schoonmaakbedrijf Ede, met jarenlange ervaring en expertise, staat u hier graag in bij.

 

Totaalaanpak

Schoonmaakbedrijf Ede staat garant voor een optimale dienstverlening met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Omdat ieder pand zijn eigen en unieke kenmerken heeft, wordt steeds gewerkt met een op maat gemaakt plan van aanpak waarin uw wensen steeds centraal staan. Er wordt bovendien ook steeds beter voor gezorgd dat de werkzaamheden in uw pand geen hinder ondervinden.

Alle schoonmaaktaken worden uitgevoerd door middel van professionele en milieuvriendelijke producten door ervaren en goed opgeleide schoonmakers.

 

Schoonmaakonderhoud

Zowel de dagelijkse als de periodieke schoonmaak taken worden steeds met de grootste zorg uitgevoerd door ervaren schoonmakers. In overleg met u wordt bekeken welke taken dagelijks en welke periodiek dienen uitgevoerd te worden. Bij dagelijkse taken denken mensen vooral aan de bureaus, het sanitair, de eetruimtes en dergelijke meer, periodiek kunnen bijvoorbeeld kelders, garages of stockageruimtes grondig schoongemaakt worden.

 

Glasbewassing

De professionele glazenwassers van Schoonmaakbedrijf Ede zorgen ervoor dat alle ramen van uw gebouw er onberispelijk uitzien en dit zowel binnen als buiten. Ook ramen op grote hoogte vormen geen probleem, daarvoor worden ladders en zelfs hoogwerkers ingezet. Onze mensen zijn VCA-gecertificeerd zodat u zich ook over de veiligheid geen zorgen hoeft te maken. 

 

Vloeronderhoud

Om de vloeren van uw pand in goede staat te houden, is het raadzaam deze periodiek te onderhouden. U kan hierbij denken aan het schoonmaken van tapijten, het aanbrengen van was of het machinaal schrobben voor een optimaal resultaat.

Schoonmaakbedrijf Ede, uw partner in professionele schoonmaak.

 

Bigoz.nl