Bigoz
Image default
Zakelijke dienstverlening

Deze firma verkoopt systemen die u nodig heeft op het gebied van vaatdiagnostiek

De producten die u bij Neuro Medical kunt kopen op het gebied van vaatdiagnostiek en klinische neurofysiologie zijn de initiator voor de verkoop. Echter zijn de nazorg en andere services die dit bedrijf uit Westervoort bieden voor klanten van essentiële meerwaarde. Deze diensten zijn de grootste redenen dat klanten keer op keer voor dit bedrijf kiezen als ze nieuwe ziekenhuisapparatuur nodig hebben. Zodra u een systeem aanschaft voor uw afdeling in het ziekenhuis waar u werkt, zult u meemaken hoe betrouwbaar en servicegericht dit bedrijf is. Sluit daarbij ook een van de fijne onderhoudscontracten af en u heeft vrijwel nergens meer omkijken naar.

Wat houden de onderhoudscontracten in?

Dit bedrijf uit Westervoort is 24/7 bereikbaar voor vragen of als er problemen zijn met de systemen voor vaatdiagnostiek of klinische neurofysiologie. Als u een onderhoudscontract afsluit, dan zijn er drie opties waar u uit kunt kiezen: op basis van afroep, op basis van een standaard onderhoudscontract en op basis van een all-in onderhoudscontract. Het laatste contract is het uitgebreidst en dan ook zeker een aanrader als u graag altijd goede services bij uw systemen ziet. Overleg vooral met de medewerkers van Neuro Medical als u twijfelt welk contract het beste past bij de systemen die aanwezig zijn op uw afdeling in het ziekenhuis.

Bestel de benodigde systemen en ontvang ze op uw locatie

Al sinds 1986 verkoopt Neuro Medical uit Westervoort apparatuur aan ziekenhuizen voor de afdeling Vaatdiagnostiek en Klinische Neurofysiologie. Zij zijn de betrouwbare partner op dit gebied. Neem vooral contact op als u een of meerdere systemen wilt bestellen bij dit bedrijf, dan wordt dit op een dag waarop het voor u uitkomt bij uw ziekenhuis geleverd. Heeft u nog vragen over de apparatuur? Stel deze dan vooral. De medewerkers kunt u ook inschakelen voor uitgebreide, duidelijke instructie en scholing.

Bigoz.nl