Bigoz
Image default
ZZP

Autorijschool Zhora

WELKOM BIJ AUTORIJSCHOOL ZHORA RIJSCHOOL IN AMERSFOORT EN OMGEVING

RIJSCHOOL KIEZEN IN AMERSFOORT EN OMGEVING

Ben je op zoek naar een goede en goedkope rijschool in Amersfoort en omgeving, dan ben je hier helemaal aan het goede adres.
Rijschool Zhora is “De Autorijschool in Amersfoort en omgeving” die alles zal doen om er voor te zorgen dat u snel uw rijbewijs haalt.
Ons doel is om je goedkoop, maar vooral verantwoord aan je rijbewijs te helpen, zodat je veilig aan het verkeer deel kan nemen.

ALGEMENE INFORMATIE

Je krijgt les van een goed opgeleide, ervaren en gemotiveerde instructeur. In de auto wordt nooit gerookt. De sfeer in de auto is vriendelijk. Je rijdt tijdens de rijlessen altijd in dezelfde auto (Volkswagen Golf 6) en met dezelfde instructeur.

Je lest een of twee uur lang in Amersfoort en omgeving. Dit is ook de omgeving (Amersfoort) waarin je examen doet. De lessen worden opgebouwd in stappen van makkelijk naar moeilijk. We volgen de CBR- rijprocedure, en je krijgt les volgens de CBR richtlijnen. Zo kun je precies aan de eisen van de examinator voldoen.

THEORIE

Als je 16,5 jaar of ouder bent kun je theorie-examen doen.

Het theorie-examen bestaat uit drie onderdelen:
– 25 vragen over gevaarherkenning
– 30 vragen over verkeersregels
– 10 vragen over verkeersinzicht

WAT MOET JE MEENEMEN NAAR HET THEORIE-EXAMEN:

Geldig legitimatiebewijs
€ 33,50 of je pinpas

WAT MOET JE MEENEMEN NAAR PRAKTIJK EXAMEN

De oproepkaart
Een geldig theoriecertificaat
Geldig identiteitsbewijs
Eventueel het adviesformulier van je tussentijdse toets

OVERIGE VRAGEN

Alle informatie over theorie en rijlessen vind je hier op deze site. Voor een persoonlijke advies of overige vragen kun je contact opnemen met de autorijschool.

http://autorijschoolzhora.nl
Bigoz.nl