Bigoz
Image default
Aanbiedingen

De inhuldiging van Casa 500 en La Pista 500 vond plaats op het dak van Lingotto,

New Fiat (500)RED en FIAT’s groene manifesto ‘Casa 500’, ‘La Pista 500’ onthuld. 

De inhuldiging van Casa 500 en La Pista 500 vond plaats op het dak van Lingotto, de iconische oude Fiat-fabriek in Turijn. Tijdens dit unieke evenement werd ook FIAT’s volledig elektrische (500)RED, de eerste (RED) auto onthuld; voortkomend uit de samenwerking met (RED).

Casa 500 is niet een zomaar, noch een conventioneel automuseum, het vertelt verhalen over cultuur en geschiedenis, over Italië en Turijn. En het is ook een reis die de wortels van Fiat in de toekomst projecteert. De 500 is niet alleen technologie, batterijen en glanzende schermen; het vertegenwoordigt Italiaans design, de ‘Dolce Vita’, de Italiaanse geest. En dat is precies wat we in ons nieuwe museum hebben gestopt.

La Pista 500 is de grootste daktuin van Europa. Het besluit om het op het dak van een fabriek uit het begin van de 20e eeuw te plaatsen, heeft een diepe symbolische waarde voor ons. Een plek die honderd jaar geleden een van vervuiling was, met een testbaan die geheim en ontoegankelijk was. Daar is nu een tuin die toegankelijk is voor alle inwoners van Turijn. Dit onderstreept het feit dat ons doel niet alleen is om auto’s op de markt te brengen. Onze nieuwe reis gaat ook over zorg en aandacht voor klimaat, gemeenschap en cultuur.

 

Fiat Private Lease

Het private leasen van een Fiat wordt steeds populairder. Bij private lease rijd je voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto. Hierbij zijn alle kosten inclusief. De kosten voor afschrijvingen, een allrisk-autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, reparatie, onderhoud, pechhulp en banden zijn inclusief. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij. 

Fiat 500 Private Lease

Hij heeft een geweldig leuk uiterlijk en is met zijn compacte buitenmaten en voldoende binnenruimte prima inzetbaar als stadsauto. De Fiat 500 is en blijft een icoon.

Via Fiat 500 Private Lease is het mogelijk om de nieuwe Fiat 500 Hybrid te rijden voor een vast bedrag per maand. De Fiat 500 Hybrid is zuiniger en milieuvriendelijker dan voorheen.

Fiat Panda private Lease

De Fiat Panda werd in 1908 geïntroduceerd en bleef met minimale wijzigingen tot 2003 in productie. De tweede generatie, die vaak de nieuwe Panda wordt genoemd, werd in 2004 Auto van het jaar.

De nieuwe Fiat Panda heeft een rijke uitrusting gekregen en talrijke technische innovaties. De hybride motoren garanderen een lage C02 uitstoot en zuinig brandstofverbruik. Via Fiat Panda Private Lease is het mogelijk om voor een laag maandbedrag in een hele praktische stadsauto te rijden.  

500X

De in 2014 op de autobeurs Mondial de l’Automobile in Parijs gelanceerde 5-deurs hatchback Fiat 500X weinig op de oorspronkelijke 500. Van een kleine stadsauto is de 500 namelijk uitgegroeid tot een hoge cross-over in de compacte middenklasse. De 500-naam wordt tegenwoordig vooral gebruikt om de exclusievere Fiat-lijn mee aan te duiden. Desalniettemin zijn het front en de grille van de Fiat 500X schatplichtig aan de iconische A-klasser. En ook het interieur roept er herinneringen aan op. Fiat 500X Private Lease is vanaf de lancering snel groeiend.

Tipo

In 2020 is de Fiat Tipo vernieuwd. De nieuwe Fiat Tipo heeft een compleet nieuw interieur met daarin o.a. een touchscreen van 10,25 inch waarmee je de belangrijkste functie bedient. Op het nieuwe digitale instrumentencluster kun je bovendien de belangrijkste autogegevens aflezen.

De allereerste Fiat Tipo werd gemaakt tussen 1988 en 1995. De Tipo was destijds de opvolger van de Fiat Ritmo. In 2016 introduceerde Fiat een nieuwe versie van deze 4-deurs auto als opvolger van de Fiat Bravo. 

Het uiterlijk van de nieuwe Fiat Tipo is volledig opgefrist en oogt moderner, eleganter en dynamischer. De nieuwe voorkant heeft een vernieuwde grille met het nieuwe Fiat-logo en Fiat-belettering. De lampen zijn opnieuw ontworpen en hebben full LED-technologie. Voordelig in een Tipo rijden kan via Fiat Tipo Private Lease

Private Lease

Fiat modellen zijn met een laag maandbedrag populair in Fiat Private Lease. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.

Een elektrische auto leasen als particulier is bij veel automerken mogelijk. Je betaalt maandelijks vaak meer voor een private lease elektrische auto dan voor een brandstofauto, omdat de productiekosten hiervan hoger zijn. Daarentegen verbruik je geen brandstof, maar betaal je voor stroom. Dit is voordeliger en daarbij ook milieuvriendelijker dan brandstof. Een elektrische auto leasen is in plaats van kopen, is interessant vanwege de onzekere restwaarde van elektrische auto’s als je er een bezit.

Bigoz.nl