Bigoz
Image default
Management

Management university

Waarom SMU

Redenen waarom je SMU zou moeten kiezen

 

GEGARANDEERDE TWEEDE MAJOR

Elke SMU student heeft de mogelijkheid om een tweede major te doen – als je dat wilt! Je kunt kiezen uit meer dan 40 verschillende majoropties die worden aangeboden over de 6 scholen in SMU. 

 

Studenten zijn pas verplicht om hun majors in SMU te verklaren aan het einde van je tweede jaar (na 4 termen) – dit betekent dat je 2 jaar de tijd hebt om de cursussen aangeboden onder de verschillende majors te verkennen en uit te proberen! 

 

Je mag ook je majors veranderen of laten vallen na jaar 2. We vinden het ook prima als je besluit om maar één major te doen! Het is helemaal aan jou om te beslissen en te kiezen waar je je major of specialisatie in wilt doen. 

 

INTERDISCIPLINAIR EN FLEXIBEL CURRICULUM

SMU heeft de reputatie een holistische opleiding te bieden, een flexibel academisch traject en een interactieve leeromgeving. Wat is er krachtiger dan onbeperkte tweede-major opties, een kans om jezelf te uiten, en de vrijheid om te kiezen in welk interessegebied je je wilt specialiseren?

 

Hier zijn enkele redenen waarom studenten van SMU houden:

 

500+ dubbele graad en tweede major combinaties

500+ DUBBELE GRAAD EN DUBBELE AFSTUDEERRICHTING COMBINATIES

Elke SMU-student kan een tweede major volgen. Met meer dan 500 double major combinaties om uit te kiezen, zul je zeker iets vinden dat je intellectueel opwindt. Na succesvolle afronding van de opleiding wordt je major vermeld op je cijferlijst.

 

Klik hier voor de lijst van majors en tracks die door de zes scholen van SMU worden aangeboden.

 

Gegarandeerd een 2e major naar keuze

GEGARANDEERDE 2E MAJOR NAAR KEUZE

Je kunt een 2e major kiezen van je school in SMU of van een van SMU’s andere schools – het is helemaal aan jou hoe je je academische ervaring wilt samenstellen!

 

Mogelijkheid om je diploma te behalen in 3, 3,5 of 4 jaar

MOGELIJKHEID OM JE DIPLOMA IN 3, 3,5 OF 4 JAAR TE BEHALEN

Als je je undergraduate degree-programma wilt versnellen en eerder wilt afronden, kun je dit doen door middel van vrijstellingen en zorgvuldige planning. Toch geven de meeste SMU-studenten er de voorkeur aan om de volle vier jaar te blijven omdat ze zo van SMU houden!

 

Meerdere vrijstellingen mogelijk voor studenten die in aanmerking komen

MEERDERE VRIJSTELLINGEN BESCHIKBAAR VOOR STUDENTEN DIE IN AANMERKING KOMEN

Afhankelijk van de vakken/cursussen die je op de middelbare school hebt gevolgd, kun je in aanmerking komen voor vrijstellingen bij SMU, wat betekent dat je je studie kunt versnellen en tot een semester of meer tijd kunt besparen!

 

100% onderwijs in seminarvorm

100% LEREN IN SEMINARSTIJL

Er zijn geen grote collegezalen bij SMU. In plaats daarvan volgen alle studenten seminar-stijl lessen in kleine seminar kamers. De seminars bestaan uit niet meer dan 45 studenten en bieden een ondersteunende omgeving waar er een sterke interactie is tussen de docent en de student, wat open discussies en het uitwisselen van ideeën bevordert.

 

Flexibiliteit bij het opstellen van uw eigen lesrooster

FLEXIBILITEIT IN HET ONTWERPEN VAN JE EIGEN LESROOSTER

SMU’s unieke systeem van collegebiedingen geeft je de vrijheid om je lesrooster aan te passen. Of je nu een vroege vogel bent die liever ’s ochtends les heeft of een nachtbraker die ’s avonds beter leert, je kunt een lesrooster samenstellen dat voor jou werkt en dat je de tijd geeft om ook je buitenschoolse interesses na te streven.

 

Directe verdienstelijke onderscheidingen voor alle SMU undergraduate programma’s

DIRECTE VERDIENSTE VOOR ALLE SMU UNDERGRADUATE PROGRAMMA’S

Alle zes schools van SMU bieden een direct meritorious honours programma aan.

 

SMU’S INTERACTIEVE PEDAGOGIE

100% van alle SMU-klassen zijn kleine, seminarachtige klassen – met niet meer dan 45 studenten in elke klas. 

 

Onze kenmerkende U-vormige seminarruimten helpen om een voortdurende interactie in twee richtingen tussen professor en studenten te faciliteren. Door groepsdiscussies in de klas leer je ook van medestudenten met verschillende achtergronden en perspectieven.

 

Leer je stem te laten horen en je mening te geven door middel van participatie in de klas – een belangrijk element in elk college van SMU.  Gaandeweg zul je een betere en meer effectieve communicator worden!

 

Professoren

LES KRIJGEN VAN PROFESSOREN VAN WERELDKLASSE

Studenten aan SMU krijgen les van professoren die top zijn in hun verschillende vakgebieden. 

 

In feite heeft een wereldwijde studie door Stanford University 17 SMU-onderzoekers geïdentificeerd als behorend tot de topwetenschappers in de wereld.

 

Hun onderzoeksgebieden omvatten het beheer van innovatie, econometrie, stedelijke geografie, gedragswetenschappen, kunstmatige intelligentie, cyberveiligheid en mobiel computergebruik.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/
Bigoz.nl