Bigoz
Image default
Webdesign

Alles wat je wilt weten over het belang van narrowcasting

Het communiceren via narrowcasting op schermen is een goede manier om je doelgroep te kunnen bereiken. Qyn kan je helpen om een goede narrowcasting campagne op te zetten. Digital signage en narrowcasting worden steeds vaker gebruikt binnen bedrijven en er is steeds meer mogelijk. In dit artikel lees je alles over wat narrowcasting precies is en wat het voor jou en je bedrijf zou kunnen betekenen.

Wat is narrowcasting?

Narrowcasting is een digitale vorm van communicatie die vooral via het gebruik van digitale beeldschermen verloopt. Je kunt zo visueel hoogwaardige communicatie leveren die keer op keer aan het moment en aan de doelgroep kan worden aangepast. Daarnaast kun je op schermen ook gewoon het nieuws of vertrektijden van treinen of bussen laten zien. Dit laatste wordt vaak gebruikt in wachtkamers van bijvoorbeeld ziekenhuizen, terwijl in winkels vaak producten of aanbiedingen worden aangeprezen.

De voordelen van narrowcasting

Een van de voordelen van narrowcasting is dat het een ontzettend flexibel middel is om te communiceren. Het beeld kan op ieder moment worden aangepast aan het moment of de doelgroep zonder extra kosten. Je informatie is dan altijd zo direct en actueel mogelijk. Daarnaast hebben mensen vaak veel aandacht voor wat op schermen te zien is. Narrowcasting is dus een goed werkende vorm van communicatie.

Narrowcasting door Qyn

Qyn kan zorgen voor advies als het gaat om narrowcasting. Daarnaast helpen ze je vanaf het begin mee met opzetten van je narrowcast. Ten eerste word je geholpen met het ontwikkelen van je concept. Ook leveren ze alle hardware en software en kunnen ze je toepassing na het leveren helpen met beheren van je toepassingen. Daarnaast leveren ze jou de beste technische hulp bij problemen. Kijk voor meer informatie op de website.

Bigoz.nl