Bigoz
Image default
Woning en Tuin

Ontstoppingsdienst Maastricht: snel ter plaatse

Via internet ben ik gestuit op Ontstoppingsdienst Maastricht. Ik had een paar dagen geleden namelijk last van een rioollucht in huis. Ik was net thuisgekomen van mijn vakantie. Toen ik de voordeur opendeed kwam de rioollucht aroma mij al tegemoet. De stank was niet te harden. Er moest en zou diezelfde dag, inmiddels bijna middernacht, nog een oplossing van mijn rioolprobleem komen. Via internet op mijn telefoon – spoed hè – had ik na nog geen minuut al een rioolspecialist van Ontstoppingsbedrijf Maastricht aan de lijn. Het was ze direct duidelijk: een spoedgeval.

Met spoed op de stoep: Ontstoppingsdienst Maastricht

Al binnen het half uur schoot een vriendelijke rioolexpert mij te hulp. Hij vertelde mij vooraf wat het ongeveer ging kosten en hoe hij het aan ging pakken. Er volgde een stankonderzoek om de oorzaak van mijn rioolprobleem op te sporen. Binnen enkele minuten bleek dat het probleem zich voordeed vanuit de afvoer in de keuken. Door mijn vakantie was het water in het sifon opgedroogd. Daardoor had de lucht vrij spel richting de keuken en andere kamers in huis. Gelukkig wist de medewerker van Ontstoppingsdienst Maastricht precies wat hij moest doen.

Het water in het sifon werd weer op peil gebracht en de stank werd professioneel bestreden. Ik kon die avond met een gerust hart gaan slapen. Dat is na een vermoeiende reis wel zo prettig natuurlijk.

Deskundigheid rioolexpert

De rioolspecialist die mijn rioolprobleem kwam oplossen heeft vakwerk geleverd. Je merkte aan alles dat hij doelgericht te werk ging en daarom al snel weer buiten stond. Dat is wel eens anders: bij klussers in huis die per uur rekenen bijvoorbeeld. De indicatie van de kosten werd vooraf iets te hoog ingeschat. De rioolexpert bracht alleen het gewerkte half uur, het materiaal en (de complexiteit van) het rioolprobleem in rekening. Heb je een probleem in de riolering of wil je een afvoer laten ontstoppen Maastricht? Bel de ontstoppingsdienst.

 

https://www.ontstoppingsdienst-maastricht.nl
Bigoz.nl