Bigoz
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ondernemingsplan op maat laten schrijven

Financiering voor de startende ondernemer

Startende ondernemers hebben een sterke drive, echter de financiele sectie hebben ze niet altijd goed opgesteld. Hebben ze rekening gehouden met de afschrijvingen fiscaal gezien, is niet alleen de aflossing op de lening maar ook de interest meegenomen? Is er marktonderzoek verricht, is de concurentie-analyse uitgewerkt met de indirecte concurrenten en de substituten? Dit zijn slechts 2 analyses van de vele welke wij uitwerken in het ondernemingsplan. Deze is nodig want als de starter voor financiering richting de bank gaat of de crowdfunder contacteert, krijgt hij of zij als antwoord dat ze een ondernemingsplan moeten inleveren. En wel een overtuigend ondernemingsplan.

Het Business plan is de richtinggever

Het is aannemelijk dat de starter niet de tijd of kennis heeft om deze berekeningen en onderzoeken op te stellen of. Dit is wel vereist omdat het bedrijfsplan de visie en missie moet uitstralen en verwoorden van de ondernemer op papier. Men kan dit oplossen door het uit te besteden aan een professioneel kantoor.

Business plan laten maken

Www.Bedrijfsplan-schrijven.nl biedt hiervoor de oplossing. Wij vervaardigen al bijna 15 jaar business plannen geheel op maat volgens de wensen van de financier. Zowel private investors als exclusieve financieringskantoren hebben elk hun wensen voor de content van een ondernemersplan. Doordat wij deze eisen qua kwaliteit en kwantiteit kennen is ons succespercentage zeer hoog.

Raamwerk van het ondernemingsplan

De aspecten, visie, missie, doelstellingen, bedrijfsformule, SWOT-analyse, marktonderzoek, concurrentie- analyse, confrontatiematrix etc. komen onder andere aan bod in het bedrijfsplan welke wij in opdracht schrijven. Wat tevens van belang is, is de financiële paragraaf. Dit hoofdstuk wordt gevormd uit de openingsbalans, exploitatie- en liquiditeitsbegrotingen en boekhoudkundig sluitende eindbalansen. De omzet wordt gecalculeerd met behulp van marktonderzoek welke berekeningen worden bepaald volgens statistieken met APA- bronvermeldingen zodat deze een doublecheck kunnen doorstaan.

Begeleiding tot financiering van uw concept

Elke bank heeft haar eigen vermogenstoets ad 25% bij de starter. Mocht de starter geen eigen vermogen bezitten dan kan het ondernemingsplan toch worden aangeboden aan kleinere financieringskantoren, crowdfundpartijen of private investors. Wij begeleiden de startende ondernemer via deze routes net zo lang totdat de financiering is geslaagd. Geen enkel kantoor in Nederland biedt een dergelijke begeleiding. Wij zijn daarin uniek.

Onze bedrijfsplannen zijn geschikt voor makelaars, banken, crowdfunding, investeerders en de IND. Wij kennen de verwachtingen van financiers inzake een plan. Bij makelaars hebben we een succespercentage van 100%.

 

Heeft u behoefte aan een bedrijfsplan of wenst u bedrijfs- of fiscaal advies, neem dan direct contact met ons op.

https://www.bedrijfsplan-schrijven.nl
Bigoz.nl