Bigoz
Image default
Alarmsysteem

De beste camerabewaking voor je huis

Wil jij iets meer veiligheid en toezicht kunnen houden bij je huis? Kijk dan is naar de beste camera bewaking huis, bij jou in de buurt. Het gebeurd steeds vaker dat mensen hun huis voorzien van een camera’s. Dit omdat ze vaak toch iets meer toezicht willen houden op hun,  en dan met name wanneer ze zelf niet thuis zijn. De technologie wordt ook steeds beter, en zo zijn er allerlei apps die je kunt gebruiken om je camera’s op  afstand te bedienen. Ook al zit je aan de andere kant van de wereld. 

Soorten camerabewaking voor je huis

Op het gebied van camerabewaking is het voornamelijk het bedrijf dat de kwaliteit garandeert. Ze doen vrijwel allemaal hetzelfde, mensen opnemen en de clip daarvan opslaan. Je hebt draadloze camera’s die vaak te bedienen zijn met een app vanaf je telefoon, en sommige zijn zelfs volledig digitaal. Ook zit er een verschil tussen de opslag van camera’s, zo heb je camera’s die beelden al naar 24 uur wissen. Vanwege de opslag, en heb je camera’s die 360 graden kunnen filmen. Deze zijn overigens wel een stuk duurder.

Nadelen van  Bewakingscamera’s

Toch zitten er ook wel een aantal nadelen aan het hebben van camerabewaking. Zo biedt het vaak minder bescherming dan dat mensen vaak denken. Het kan een inbreker wel vastleggen, maar dat weerhoud hem er niet van om alsnog binnen te komen. Daarbij is het ook zo dat je bij het plaatsen er goed moet letten op de privacy van je buren. Schendt je deze ook al heb je dat in eerste instantie niet door, kun je alsnog een flinke boete krijgen. Daarnaast is het zo dat een heel groot deel van de huizen in Nederland geen camerabewaking heeft, je kan dus een inbreker het idee geven dat er bij jou wat te halen valt. Juist vanwege die camerabewaking, en kan hij denken dat je iets waardevols thuis hebt liggen.

 

Bigoz.nl