Bigoz
Image default
Bedrijven

Warmtekrachtkopelling leveranciers in de praktijk

Wkk leveranciers.. wat zijn het eigenlijk? Zij bezorgen u het ontwerp, de instalatie en de service van een gasgestookte wkk, oftewel warmtekrachtkoppelingen tussen 0,4 en 15 MWe. Als wkk leverancier leveren we een warmtekrachtkoppeling installatie met gasturbine, respectievelijke gasmotor, energierecuperatie, leidingen …

In dit artikel leest u meer over warmtekrachtkoppelingen en over wkk leveranciers. Door het samenbrengen van kennis op het gebied van thermische toepassingen van Callens & EMK en Vyncke Energietechniek zorgen we voor een doorbraak op het vlak van gasgestookte warmtekrachtkoppelingen.

Wkk in het kort

Om de functie van een wkk leverancier uit te leggen, is het belangrijk om eerst wat meer info te geven over de wkk. In een warmtekrachtkoppeling installatie worden warmte en elektriciteit in eenzelfde installatie opgewekt. Een wkk kan gezien worden als een motor die wordt aangedreven door een brandstof als bijvoorbeeld aardgas. De verbranding zorgt voor een hoogwaardige warmte die wordt gebruikt voor het produceren van mechanische energie. De warmte wordt gebruikt voor het produceren van mechanische energie, die vervolgens door een alternator wordt omgezet in elektriciteit. De overgebleven warmte wordt gebruikt voor het verwarmen van het gebouw.

Wkk leveranciers en hun functie

Een wkk leverancier als Callens & EMK zorgt voor een compleet geïntegreerde aanpak als het aankomt op gasgestookte warmtekrachtkoppelingen. De expertise van een wkk leverancier is zeer belangrijk voor het gehele proces. Callens & EMK staat dan ook in voor de engineering, de installatie, service en nazorg van een gasgestookte warmtekrachtkoppeling. Met een grote voorraad wisselstukken en 150 enthousiaste ervaren medewerkers is Callens & EMK de ideale partner voor de installatie van uw wkk.

Warmtekrachtkoppeling laten installeren?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een warmtekrachtkoppeling en zou u graag meer info willen of het voor uw bedrijf een geschikte investering zal zijn? Neem contact op met experts over terugverdientijd van een WKK, over de investeringskosten en over het laten installeren van een WKK.

Bigoz.nl