Bigoz
Image default
Aanbiedingen

Bedrijfsfotografie

Met hoeveel fotografen wilt u samenwerken? 

 

Als het antwoord geen is, hoeft u natuurlijk niet verder te lezen. Als u veel met fotografen werkt kunt u het wellicht met minder doen? Verwacht niet van dit artikel dat het promoot minder met fotografen te gaan werken, maar wel met minder fotografen! 

 

Er zijn bedrijven en reclamebureau’s die een fotograaf hebben voor portretfotografie, een voor productfotografie en een voor interieurfotografie. Het zijn immers allemaal verschillende diciplines niet waar? Dat is waar inderdaad! En om over conceptuele reclamefotografie maar te zwijgen. Dat is toch alleen voor de happy few? Dat is gedeeltelijk waar en zij werken voor een beperkt aantal merken en hebben ook maar een handvol opdrachten per jaar nodig, hetgeen betekent dat zij niet voor het MKB werken. Een fotograaf die alles doet zal wel een gemiddelde performance laten zien op alle deelgebieden? Dat is niet noodzakelijkerwijs waar! 

 

  

 

 

In tegenstelling tot wat er op de academies gepredikt wordt, is het volgens fotograaf Vincent Hartman veel beter om zoveel mogelijk diciplines te beheersen. Dit houdt een fotograaf scherp. fris en geinteresseerd in elke opdracht. Het zorgt er ook voor dat ideeën en technieken vanuit de ene specialiteit naar de andere gaat, waardoor je net even een andere aanpak en eigentijdser beeld creëert.  

 

Vanuit zijn fotostudio bij Zwolle werkt Vincent Hartman door geheel Nederland en voor opdrachtgevers uit heel Nederland. Voor een Overijsselse interieurbouwer fotografeert hij interieurs in Den Haag, Limburg, Groningen en Nieuw Heeten. Andersom huren opdrachtgevers vanuit Delft, Den Haag en Amsterdam de fotograaf in voor opdrachten in Zwolle, Deventer en Raalte. Veelal zijn dat zakelijke portretten en betreft het redactionele fotografie.  

 

Hokjesdenken hoeft dus niet meer ! Bekijk het veelzijdige portfolio op de website van Vincent Hartman Fotografie.

 

 

 

 

https://www.studiovhf.com/bedrijfsfotografie
Bigoz.nl